Gura, javrelor!

Guvernarea actuală a Republicii Moldova este compusă doar din trădători. Unii sînt trădători de neam şi ţară, dar cu mult iz de tizik, alţii dezertori de partide şi trădători de idei, alţii de familii, soţi-soţii, avizi de bani, putere şi orgolii. Să-i luăm pe rînd, după vîrstă, astfel ca să nu fie supărare cine deţine pioneratul în domeniul lepădăturilor.

  1. Dumitru Diacov trădează ca un laş, pleacă de la Petru Lucinschi în perioada 1998-1999, după ce devenise preşedintele Parlamentului, după ce se cează PDM-ul şi o parte din puterea decizioanală trece la el. I s-a părut atunci că l-a apucat pe Dumnezeu de picioare şi că el, Diacov, devenise centrul Universului. Formează în jurul său un grup de oligarhi, care la rîndul lor deţin diferite scheme de influenţă, fie economică, financiară, sau mafiotă. Atunci pe lîngă el apare Filat, Sturza, Guma, Răducan, Stati, Ghilaş, ş.a.

  2. Vlad Filat trădează ca o fată uşuratică, pleacă de la Dumitru Diacov în 2008 şi crează PLDM-ul împreună cu alţi trădători ca şi el A. Tănase, M. Godea, V. Nagacevschi. Poreclit „Napoleonul Moldovenesc” şi „Tătuca Moldovenilor”, Filat chiar crede că de el depinde ceva în ţara asta. A pornit să facă, chipurile, „reforme:” în justiţie, economie, învăţămînt, ş.a. În realitate a scumpit totul, a sărăcit populaţia iar ca rezultat al reformelor din educaţie şi-a dus copiii la studii în Elveţia. Mai nou s-a apucat să lucreze pentru partidul Socialiştilor lui…

  3. …Igor Dodon, altă lepădătură, care pentru bani pleacă de la Voronin, împreună cu inocenta şi virgina, virtuala prezidentă – Greceanaia Zina. Ştie toată lumea cum au fost ţinuţi ăştia doi la sînul PCRM, dar piela rea şi răpănoasă ori o bate ori o lasă.

  4. Marian Lupu. Ticălosul de la care trebuie de învăţat arta trădării. Un mangosit fricos, un laş, o pustîşcă. Fără coloană vertebrală. Vice ministru şi Ministrul Economiei în perioada 2001-2005, Preşedintele Parlamentului în perioada 2005-2009, pus, susţinut şi dus de căpăstru de către PCRM, trădează în 2009 şi face alianţă cu cei care în aprilie 2009 îl chemau în faţa Parlamentului, cu mîinile la ceafă şi în genunchi să-şi ceară iertare de la Mătăsaru. Mi-e şi greaţă să scriu…

  5. Mai nou, doi consilieri din CMC – Petr Donţov şi Elena Danu, plecaţi la Dodon, demonstrează că Partidul Socialiştilor este o creatură a lui Petru Lucinschi, care nu este doar un satelit al AIE ci mai degrabă o componentă a guvernării actuale, care face jocul lui Ghimpu şi nu se va opune niciodată existenţei pietroiului din PMAN, declarat monument de ocupaţie rusească, lucru demonstrat de Petr Donţov, declarat „salvatorul PL” care a votat toate proiectele mafiotice ale lui Mihai Ghimpu în CMC. Ca şi Donţov, Dodon va vota şi pe dracu la postul de preşedinte al Moldovei, doar ca să se menţină în postul de deputat.

  6. La rîndul lor, Diacov, Filat, Pavlicenco, Ţăranu, Serebrean ş.a. l-au trădat pe Urechean în 2005 şi au format fiecare în parte cîte o fracţiune în Parlament.

  7. În rîndurile PL-ului, fugarii de la PCRM Cojuşneanu, Stratulat, sînt bine mersi în CMC, nemaivorbind de comuniştii Saharneanu şi Hadîrcă. Alte lepre şi tîrîtoare – Ana Guţu şi Corina Fusu – la rîndul lor trădătoare de soţi şi familii.

Stepaniuci, Ţurcani, Dodoni, Filaţi, Lupi, Greceani, Diacovi, Godeazi, Tănaşi şi toţi din jurul lor, fără scrupule de conştiinţă, fără morală, fără simţ de om în ei ne conduc astăzi. Mai degrabă îşi bat joc de noi, de vieţile noastre. Pînă cînd?

Anunțuri