Dirk-Steffen-Schuebel-La-Curtea-de-Apel

Dacă Ambasadorul Dirk Schuebel, Şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, ar fi devenit Consilier Municipal în oraşul său natal din Germania, şi fracţiunea partidului său ar fi fost majoritară, dar s-ar găsi un Dorin Chirtoacă, sau un Mihai Ghimpu, cu un Ion Pleşca, judecător şi preşedinte la Curtea de Apel de acolo, şi nu i-ar da fracţiunii lui Schuebel un mandat sau trei, cum nu se dau acum Comuniştilor Moldoveni din Municipiul Chişinău, ce ar fi făcut Schuebel? Chiar sîntem curioşi să aflăm cum se procedează cu nebunii în Germania? Îi duc la doctor, îi leagă burduf, îi închid sau li se mai dau granturi şi credite, aşa cum faceţi dumneavoastră, dle Schuebel, cu nebunii noştri?

Dle Schuebel, înţelegem că aţi plecat deja în vacanţa de Crăciun, dar fiind siguri că Măria Voastră citeşte acest blog, vă rugăm să puneţi mîna pe receptor, să-l sunaţi pe Vlad Filat, sau mai bine pe Vlad Plahotniuc, şi să daţi un ordin să se rezolve această problemă. Şi mai întrebaţi-i cum e posibil ca fracţiunii PCRM să nu i se dea trei mandate, declarate vacante pe data de 21 septembrie, iar fracţiunea PL obţine în decurs de o oră, la aceeaşi Curte de Apel, trei mandate, fară respectarea procedurii de declarare a mandatelor vacante, în CMC, aşa cum spune Legea? Ei nici cerere în Consiliu nu au, nici şedinţă nu a avut loc, şi na! Ei au mandate, comuniştii n-au mandate!

Dle Schuebel, dvs sînteţi Dumnezeul lor, sînteţi Şeful, Boss-ul, explicaţi-le, dle Schuebel, că dacă vin Comuniştii la putere, aceste fărădelegi pot fi detskii lepet în comparaţie cu ce îşi vor pertmite comuniştii să facă. Spuneţi-i dvs lui Filat, dar mai bine lui Plahotniuc, să se liniştească, să se ogoaie, să respecte votul cetăţeanului şi legea, că altfel protestele de sîmbătă, 10.12.2011, se vor transforma în revolte violente, iar imaginea UE în aceată situaţie – “Republica Moldova: Poveste de Succes” – va fi tare, tare boţită. Dacă nu se rezolvă în regim de urgenţă acest mic incident dictatorial şi antidemocratic, vă spunem din surse sigure că în faţa sediului dvs se vor organiza proteste non-stop, cu fanfare care vă vor cînta pentru dvs Pohoronii Marsh. Aşteptăm pînă pe data de 07.01.2012. De pe data de 09.01.2012 începe concertul funerar. Această decizie a fost luată deoarece PCRM s-a adresat către dvs cu rugămintea de a rezolva această problemuţă de juntă, pusă la cale de către bădăranii liberali, cu miros de tizik, mafioţi şi bandiţi, dar rezultatul, din păcate, nu se vede. De unde putem trage concluzia că toate aceste fărădelegi se fac cu consimţământul tacit al Domniilor Voastre.

Acestea fiind spuse, vă dorim, dle Schuebel, Crăciun Fericit şi vă aşteptăm pînă pe data de 09.01.2012 la sediul din Chişinăul dvs iubit.

Anunțuri