Vlad Filat & Co. Transforma Moldova in Animal Planet

Toate crimele liberalilor de la guvernarea Moldovei vor ieși la suprafață. De aceasta va avea grijă Mihai Ghimpu, care a declarat ca va dezvălui tot ce știe el despre cei care au prejudiciat statul în Legea cu Privire la Cazinouri. Nouă nu ne rămîne decît să ne bucurăm că în sfîrșit vor fi deschise toate miș-maș-urile șulerilor liberali. Important e că Ghimpu premedidat a semnat decretul de promulgare a legii respective, cunoscînd din start că el prejudiciază bugetul de stat cu 6.5 mln lei. Procuratura Generală, CCCEC ar trebui automat să deschidă un dosar penal pe acest caz și să-l tragă la răspundere pe cel mînjit din cap pînă în picioare, adică în primul rînd pe Mihai Ghimpu. Iată cum influențează Ghimpu votarea legilor ce vizează Administrația Publică locală și statutul Municipiului Chișinău, protejîndu-și nepotul și creîndu-i primarului toate condițiile, ca „incoruptibilul” Chirtoacă să poată fura nestingherit. Asta înseamnă europenizare? Schimbarea legislației, adaptată la potențialul și mintea unor hoți? Se vede că o parte din populația votantă a PL (bolnavă la cap ca și Ghimpu), înțelege că „schimbarea pînă la capăt” înseamnă schimbările legislative ce reies din intelectul de șuler al lui Ghimpler. Ne-a făcut de rușine un an de zile cu asuri din mîneca, cu „bonjur maman” cu „dai, dai zakuriti”, cu votarea unei noi Constituții. Iată că au început să se denunțe unul pe altul.

Așa îi trebuie lui Filat. Să te legi cu Costiujenii, tre sa ai multă minte. Acum abia aștept să fie denunțat Plahotniuc și Lupu. Nu m-aș mira ca să fie denunțat Traian Băsescu. Mișa davai, un donos pe Base, hai că ai ce spune, raskolisi. Cîți bani au băgat românii în lovitura de stat din 7 aprilie, hai Mișulea că tu știi tot! Nu te rușina, cîți bani ți-a dat Plahotniuc pentru „Eurosim”? Povestește, fă și tu o adresare către „poporul inventat de Stalin,” către Moldoveni. Tu doar știi să șochezi. Tu ești maestru. Fă-l pe Filat de kkt. Că el asta a vrut cînd s-a legat cu tine! Pune-i un tizik în bot să știe el altă dată cum să nu voteze protecția micului, frumosului, deșteptului și admirabilului demagog-primar, Ostap Bender, ca nimeni să nu-l poată atinge pe parcursul mandatului. Doar că mai bine ați schimba codul penal și ați întroduce o clauză de protecție a lui Chirtoacă la Pruncu. Tare mult are de stat acolo.

Faceți legea în așa fel ca să încapeți toți într-o cameră. Și Chirtoacă, și Ghimpu, și Urechean, și Lupu, și Plahotniuc, și Filat și Ioniță, și Diacov, într-un cuvînt toată banda. După ce ne-au demonstrat interesele lor maniacale de la „Tutun CTC,” „Moldtelecom,” „Franzeluța,” Calea Ferată, prețurile la medicamente, vamă, prețurile la aero-transport, drumuri, construcții și materiale de construcții din ajutoare umanitare românești (ce se vînd la Calea Basarabiei), „Moldova Gaz,” „Termocom,” „Apă Canal,” procurarea troilebuselor beloruse prin românia (cu plata peste prețul real cu 2.5 mln mai mult), acum ei, Liberalii, vor să ne convingă că numirea șefilor de direcție și a celor aproape 300 de directori și șefi în instituțiile municipale din Chișinău, este o chestiune dezinteresată financiar a lui Dorin Chirtoacă? După ce „o componentă a AIE vinde funcții în guvern,” după schimbarea legislației APL, după alegeri frauduloase, mai pot Liberalii deschide gura desrpre reformă europeană? Ghimpu cît a fost președintele CMC, PCRM a schimbat măcar o virgulă în legislația Administrației Publice Locale? N-a schimbat! Da’ mafioții schimbă totul, i-ar schimba inclusiv și pe locuitorii capitalei, că nu i-au votat în consiliu. Ăștia-s oameni? Bărbați de Stat? Niște mîrlani cu toate epitetele ce stau sub acest cuvînt!

Dacă îi mai răbdăm pe ăștia la guvernare, ne vor transforma în animale. O să ne ducă schimbarea pînă la capat și o să ne schimbe denumirea de țară. Nu în „românia,” așa cum credeți voi. Mai degarbă în „Animal Planet,” pentru că noi asta și merităm dacă nu protestăm. De ce nu le-am descărca, în semn de protest, vreo zece remorci de bălegar pe pragul guvernului, parlamentului și al sediilor partidelor, ca să aibă pentru făcut tizik la Pruncu. PG și CCCEC dacă nu vor reacționa la aceste declarații, devin automat complicii lui Ghimpu și a juntei. Să vedem, că nu e departe și ceasul revenirii la normalitate. La toamnă.

Anunțuri