Alianta pentru integrare Europeana

E mult de spus. Se întîmplă foarte multe în Republica Moldova şi e greu să reuşeşti o analiză obiectivă a evenimentelor. Spre exemplu: Ieri – Schimbăm Constituţia prin referendum, nu dizolvăm parlamentul, evitîndu-se astfel alegerile anticipate. Azi – Dizolvăm Parlamentul, alegerile anticipate sînt inevitabile, conform recomandărilor Comisiei de la Veneţia. Mâine-nu ştim încă decizia Alianţei.

“Păreri separate pot avea fiecare dintre liderii AIE, dar o dicizie definitivă va fi cea a ALIANŢEI”, declaraţie făcută de Mihai Ghimpu şi susţinută de Serafim Urechean. De parcă Mihai Ghimpu, Vlad Filat, Marian Lupu şi Serafim Urechean, cu formaţiunile pe care le reprezintă, nu ar însemna AIE. Este cineva care are un nume conspirativ-ALIANŢA.

Se poate să ştim şi noi, dacă nu tare vă deranjăm, ALIANŢA asta nu are o adresă concretă, o înfăţişare? Locuieşte Ea în RM sau peste Prut? Cu Ea nu se poate de discutat mai din scurt? Poate fi Ea văzută, pipăită, mîngîiată? Sau doar Ei (alianţei) i se permite luxul să mîngîie şi să iubească întreaga naţiune? Ea a finanţat haosul din 7 aprilie 2009 sau nu EA? “Părerea ALIANŢEI” este decisivă! Deci ALIANŢA a existat şi pe 5, 6 , 7 aprilie 2009. Cine dă indicaţii actualilor lideri ai AIE? Să înţelegem că “ALIANŢA” l-a obligat pe Vlad Filat să spună DA referedumului pe data de 9 martie 2009? Tot Vlad Filat, pe data de 10 martie, spune că se va consulta la Bruxelles cu Comisionarii UE, dacă se poate organiza referendumul. Să înţelegem că staful ALIANŢEI e la Bruxelles?

Este totuşi un “Padre” al ALIANŢEI care încă nu s-a expus? ESTE!!! Şi bine ar fi fost să fie unul cu adevărat European, care ne-ar ajuta să aderăm la UE. Dar mă tem că este o afacere a celor care şi-au băgat reprezentanţii în diverse partide politice. Ca să conducă ţara după principiile de tip mafiot a creat un copil – AIE – după chip şi asemănare. Mafiot!

Acest “părinte” a finanţat vandalismul din 7 aprilie, a creat proiectul antinaţional, antistatal, care se numeşte AIE, finanţează deplasările peste hotare a liderilor AIE, le organizează întîlniri de afaceri pentru a credita RM cu miliarde de euro.

Vlad Filat se laudă că a adus în ţară un milliard de euro! De parcă l-a găsit în drum, sau cineva i l-a dăruit! Aceşti bani trebuie întorşi, Vlăduţ! După ce vor fi furaţi de către ALIANŢĂ, copiii noştri vor întoarce aceste datorii pe parcursul a sute de ani! De ce nu spui în ce condiţii ai adus aceşti bani, care sînt procentele şi sumele pe care RM va trebui să le întoarcă? Consecinţile acestor creditări se simt deja de populaţia RM, mai ales de cei care trăiesc din pensii şi salarii bugetare. “Alegerile anticipate înseamnă sfîrşitul ALIANŢEI,” declară Mihai Ghimpu. De aceea şi nu se expune ALIANŢA asupra alegerilor anticipate. Proiectul mafiot a eşuat.

Reclame